Svenska Manchester United Fans Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

PL 13/11 Aston Villa - Manchester U 2 -2

Gå ner

PL 13/11 Aston Villa - Manchester U  2 -2  Empty PL 13/11 Aston Villa - Manchester U 2 -2

Inlägg  Mad_Max mån nov 15, 2010 10:00 am

Seg första halvlek, vaknade lite för sent i andra. Men det löste sig ändå!
En match som kändes som en förlust blev ett kryss i alla fall. SAF sa att om vi fått fem min till så hade vi vunnit, visst var det så. Ett riktigt tryck i slutet av matchen.
Kul att Macheda fick stänka in en riktigt snyggt skott!

Roligast denna omgång var att Chealse fick storstryk hemma! Laughing

******************
Saxat från Aftonbladet:

Uniteds galna upphämtning

Låg under med 2–0 mot Aston Villa
Manchester United såg ut att tappa viktiga poäng i toppstriden i Premier League när Aston Villa drog i från till 2–0 efter 75 minuter spel.
Men laget som alltid kommer igen, kom igen.
– Vi är en klubb som aldrig säger att det är kört att komma tillbaka, säger Sir Alex Ferguson efter matchen.

Första halvleken slutade mållös mellan Aston Villa och Manchester United.
I den andra halvleken tände hemmalaget Villa till och bjöd på ett antal ramträffar innan de i den 70:e minuten blev tilldelade en straff.
Uniteds Wes Brown hakade i hop med Ashley Young som föll. Young förvaltade sedan straffen säkert.

Drömträffen
Fem minuter senare stod det 2–0 efter ett snyggt anfall. Samspel mellan Young och Stewart Dowing hamnade hos Marc Albrighton som satte bollen.
Då kunde matchen vara avgjord men Federico Macheda klev fram i den 81:a minuten och fick till en riktig drömträff. En drömträff som var Uniteds första riktiga målchans för matchen, och som gick in.

”Aldrig räkna bort”
Fyra minuter senare hade Nemanja Vidic kvitterat.
Förlängningen blev fem minuter lång och det skapades chanser men matchen slutade 2–2 och återigen bjöd United på en sen upphämtning.
– I den andra halvleken är det slarv för vår del. Vårt passningsspel var dåligt. Normalt sett kan vi kontrollera matchen, vi kontrollerade den inte, säger United-bossen efter matchen men lägger till:
– Vi är en klubb som aldrig säger att det är kört att komma tillbaka.